CLJ: Śląsk Wrocław – Cracovia

Like This Video 0 247 Viral Syndicator
Added by June 12, 2018

Zapraszamy do transmisji z drugiego meczu półfinałowego Centralnej Ligi Juniorów, w którym Śląsk Wrocław zagra z Cracovią. Spotkanie przy ulicy Oporowskiej rozpocznie się o godzinie 15:00. Subskrybuj kanał Łączy nas piłka http://goo.gl/19Lfiu

Oficjalny kanał Polskiego Związku Piłki Nożnej – materiały filmowe ze zgrupowań reprezentacji Polski: kulisy, reportaże, relacje, skróty meczów, bramki, treningi, wywiady, konferencje prasowe, Videoblog Błyskawiczny, magazyn Łączy Nas Futsal, wydarzenia na żywo / Official channel of the Polish Football Association – footages from the Polish National Team’s training camps: behind the scenes, coverages, recaps, goals, training sessions, interviews, press conferences and more.

Oficjalna strona Polskiego Związku Piłki Nożnej http://www.pzpn.pl
Portal internetowy http://www.laczynaspilka.pl
Facebook https://www.facebook.com/LaczyNasPilka
Twitter https://twitter.com/laczynaspilka
Instagram https://www.instagram.com/laczynaspilka/

Similar Videos

PHANTOM 4 DRONE GREATEST FEATURE!!!

0 519 0

To Buy Latest Drones; https://latestdrones.shopbuilder.co/ Spread the love

This Video Will Get You HYPE For The Season Basketball Motivation Top Plays

0 68 0